Samo još malo do duhovnog koncerta “Vjerujem 2024”

TNT GROUP

Brojanje je skoro završeno, preostalo je još 10 dana do humanitarnog koncerta duhovne muzike “Vjerujem 2024” na stadionu Pod Bijelim Brijegom u Mostaru. Prije samog koncerta, želimo vam predstaviti nešto na čemu smo radili u posljednje vrijeme, nešto što će sigurno zagrijati vaša srca.

Zajedno sa timom iz Mi ViDiMo, Centrom Marija Naša Nada iz Širokog Brijega i Udruženjem Susret iz Čitluka, predstavljamo priču koja je centralna tema ovogodišnjeg “Vjerujem 2024”. Priča koja ima za cilj prikazati borbu i želju naše djece, te promovirati zajedništvo koje može unaprijediti njihove živote.

Velika zahvalnost svima koji su učestvovali u ovom projektu: posebno malim anđelima Anđi i Filipu i njihovim roditeljima, MASS Studios za audio produkciju, BONKproduction za video spot i produkciju, našim pjevačima i muzičarima, kao i cijelom timu biskupijskog zbora mladih ViDeMus i Josipu Drinovcu na odličnoj saradnji.

Posebno hvala Zlatanu Stipišiću Gibonniju čija nas je predivna pjesma inspirisala za ovaj poduhvat.

Unaprijed hvala svim medijima i svima koji podržavaju i nadamo se nastaviti podržavati Udruženje Otac. Pozivamo sve ljude dobrog srca da 8.0.2024. u 20h budu dio priče “Vjerujem 2024” i pomognu u prikupljanju sredstava za projekte Udruženja Otac i rad našeg centra u Mostaru.

Udruženje Otac

Članak Još malo do koncerta duhovne muzike “Vjerujem 2024” prvi put se pojavio na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima