Šest odlika za karatiste KK Brotnjo-Hercegovina na Prvenstvu Hrvatske

TNT GROUP

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu za kadete/kadetkinje, juniore/juniorke i U21 koje se održalo u Zagrebu, Karate klub Brotnjo-Hercegovina je imao devet članova. Sa osvojenih šest odličja, klub je zauzeo visoko treće mjesto u ukupnom poretku. Broćanski karatisti su postigli tri naslova prvaka, jedno drugo mjesto i dva treća mjesta na ovom Prvenstvu, koje je istovremeno bilo i prvi izborni turnir za Svjetsko prvenstvo.

Patricija Prga je postala prvakinja u kategoriji do 55 kilograma za mlađe seniorke (U21), David Paponja je postao prvak u kategoriji do 52 kilograma za kadete, a Dane Juričić je također postao prvak u kategoriji do 70 kilograma za kadete.

Željko Pervan je osvojio srebro u kategoriji do 68 kilograma u juniorskoj konkurenciji, dok su brončane medalje pripale Danu Juričiću i Andriji Vasilju. Juričić je osim zlatne medalje u kadetskoj konkurenciji, osvojio i broncu u kategoriji do 68 kilograma za juniore, dok je Vasilj brončanu medalju osvojio u kategoriji do 75 kilograma za mlađe seniore.

Čestitamo ekipi na sjajnim rezultatima za klub i naš Brotnjo. Zahvaljujemo roditeljima, Općini Čitluk i Športskom savezu Brotnja, Bojanu Ubiparipu, treneru Atletskog kluba Brotnjo i svim prijateljima kluba – poručili su iz KK Brotnjo-Hercegovina.

 

Ovaj tekst je preuzet sa stranice Općine Čitluk i govori o šest osvojenih odličja za karatiste KK Brotnjo-Hercegovina na Prvenstvu Hrvatske.

Izvor: ( citluk.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima