Sportske igre mladih održat će se u srijedu u okviru Posuškog lita.

TNT GROUP

Sportske igre mladih su među vodećim svjetskim sportskim amaterskim manifestacijama za djecu i mlade, s fokusom na promociju prijateljstva, solidarnosti i fair play-a. Prvi put su se održale 1996. godine u Hrvatskoj, a do sada je u njima učestvovalo više od 1.500.000 takmičara. Igre su podržane od Međunarodnog olimpijskog odbora i Svjetske nogometne federacije, te im pružaju podršku poznata imena iz svijeta sporta i politike.

Očekuje nas ovaj događaj u srijedu (22.svibnja) u Posušju, u sklopu Posuškog lita, gdje će najmlađi imati priliku da se takmiče u različitim sportovima. Početak igara je zakazan za 10:00 sati, na Trgu hrvatskih branitelja i u Gradskoj športskoj dvorani.

Prošle godine, Sportske igre mladih su, također u okviru Posuškog lita, okupile preko 900 djece na platou Trga hrvatskih branitelja, stvarajući predivan prizor koji će se, bez sumnje, ponoviti i ove godine!

Objava Sportskih igara mladih u sklopu Posuškog lita bit će održana u srijedu, a prvi put je objavljena na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima