ŠTA VAM DONOSI DAN KADA STE ROĐENI Utorak rađa osvetoljubive, srijeda osjetljive, petak siromašne…

TNT GROUP

Pa ako ste rođeni u…

PONEDJELJAK

Dan kada ste rođeni je ponedeljak. To je dan Mjeseca i utiče na melanholiju. Želite miran i skroman život, ali ga teško ostvarujete. Oprezni ste, skeptični i nestabilni u akcijama. Od problema rado bježite u snove i romantiku. Nosite zelenu boju, jača upornost.

UTORAK

Ako ste rođeni u utorak, vladavina planete Mars vam daje dinamičnost i borbenost. Veliki ste entuzijasta. Čvrsti u načelima, ali i neosjetljivi i osvetoljubivi. Nosite smeđu i narandžastu boju.

SRIJEDA

Rođenima u srijedu, planeta Merkur daje i sposobnost trgovine. Voljeli biste da vam život izgleda kao avanturistički roman. Pun iznenađenja i nepredvidivih događaja. Ne podnosite dosadu. Uspostavite ravnotežu između snova i realnog života. Veoma ste osjetljivi, nosite plavu boju, smiruje nerve.

ČETVRTAK

To je dan Jupitera i daje filozofa dobrog raspoloženja. Ne volite tugu i melanholiju, izgledate raspoloženo. Ulivate povjerenje. Ponekad ste ravnodušni prema ljudima. Okružite se plavom bojom, povećava nježnost.

PETAK

Petak je dan Venere i daje raspoloženje. Trudite se da izgledate veselo i raspoloženo da biste odagnali ružne misli. Volite zabavu i putovanja. Naučite da se do uspjeha dolazi sa ulaganjem energije. Planirate i napuštate programe kada vam se više ne dopadaju. Zeleno će vam uspostaviti ravnotežu. Uglavnom ste rasipni i živite od maštarija.

SUBOTA

Subota je dan Saturna i treba da vam donese smirenost i osjetljivost. Vrlo ste predani i metodični u svakom detalju. Nosite detalje žute boje, podstiče na akciju i veselje.

NEDJELJA

Rođeni ste u danu Sunca. Dinamični ste i borbeni. Vi ste velikodušni entuzijasta koji uliva povjerenje. Niko ne smije da vas koči u onome kuda idete i šta radite. Radite i živite van postojećih normi, šarmirate i iznenađujete. Naivni ste optimista, rafinirani i dostojanstveni. Nosite bijelo, smiruje traganje za nepostojećim.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima