SUM: Prijave za upis na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru otvorene

TNT GROUP

Prijave za upis na studije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru otvorene su do 5. srpnja 2024. godine. Prijave se mogu dostaviti putem online platforme upisi.sum.ba, uz naknadno dostavljanje originalne dokumentacije ili u Studentsku službu u vremenu od 9 do 14 sati.

Sveučilišni centar Posavina u Orašju također je otvorio prijave za upis na preddiplomske studije Socijalnog rada, Novinarstva i Odnosa s javnošću. Studenti u Orašju imaju ista prava i obveze kao studenti matičnog studija na SUM-u.

Na mrežnim stranicama (http://ff.sum.ba i http://upisi.ff.sum.ba) možete pronaći sve informacije o upisima, potrebnu dokumentaciju i načinu utvrđivanja uspjeha u srednjoj školi.

Na Filozofskom fakultetu se nudi 11 jednopredmetnih i 11 dvopredmetnih studija, što omogućava 63 različite studijske skupine na preddiplomskoj razini.

Studijski programi koji se mogu upisati obuhvaćaju različita područja kao što su arheologija, novinarstvo, psihologija, socijalni rad i mnoga druga.

Razredbeni ispiti za sve studijske programe bit će održani 8. i 9. srpnja za redovite i redovite uz plaćanje studente. Za izvanredne studente upis će se vršiti na temelju uspjeha iz srednje škole.

Na Filozofskom fakultetu se tijekom godine održava više od stotinu događanja i aktivnosti koje potiču kreativnost studenata. Ured za odnose s javnošću www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima