Superznalac iz Tomislavgrada osvojio visoko 4. mjesto na međunarodnoj “Superclever olimpijadi”

TNT GROUP

Superclever je škola matematičkih i logičkih vještina koja pomaže djeci da razviju svoje matematičke sposobnosti i logičko razmišljanje, potičući pritom kreativnost, pamćenje i otvarajući im nova vrata učenja. Ova franšiza, koja se širi u 15 zemalja, nudi djeci nove perspektive i uči ih različitim metodama učenja. Matea Pokrajčić je dovela ovu inovativnu školu u Tomislavgrad i omogućila djeci priliku da razvijaju matematičke vještine, programiranje i rad s računalima kako bi bili spremni za budućnost.

*3. Međunarodna SUPERCLEVER Olimpijada*

U subotu, 22. lipnja 2024., održana je 3. Međunarodna SUPERCLEVER olimpijada u Splitu na kojoj je sudjelovalo više od 300 djece iz različitih zemalja poput Austrije, Izraela, Švicarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Superznalac Tomislavgrad zauzeo je visoko četvrto mjesto među 50 škola u kategorijama mentalnog računanja, brzog računanja i Rubikove kocke.

Pod mentorstvom svojih voditelja, djeca iz Tomislavgrada osvojila su čak osam medalja:

1. mjesto Klara Skočibušić u kategoriji mentalne aritmetike
1. mjesto Barbara Čutura u kategoriji abakusa
1. mjesto Mara Klarić u kategoriji abakusa
1. mjesto Luka Perić u kategoriji abakusa
2. mjesto Biljana Zorić u kategoriji abakusa
3. mjesto Slavica Anić u kategoriji abakusa
3. mjesto Mia Marinčić u kategoriji mentalne aritmetike
3. mjesto Ena Čutura u kategoriji abakusa

Ovi rezultati pokazuju upornost, predanost i trud djece tijekom napornih treninga. Uz to, natjecanja kao što je ovo ne samo razvijaju natjecateljski duh kod djece nego i stvaraju nova prijateljstva i upoznaju ih s različitim kulturama i životnim stilovima. Matea Pokrajčić izražava ponos zbog postignuća djece i veliku zahvalnost roditeljima na podršci.

Škola Superznalac Tomislavgrad se ističe kao mjesto gdje djeca razvijaju kognitivne sposobnosti poput pamćenja, koncentracije, logičkog razmišljanja i kreativnosti, uz vještine brzog računanja, mentalne aritmetike i rješavanja Rubikove kocke kroz programe Numicon i Mentalna aritmetika. Od jeseni, škola uvodi i program IT ZNALAC koji će djecu uputiti u svijet programiranja i robotike, otvarajući im nove mogućnosti za budućnost.

Pratite naše službene stranice kako biste saznali više o upisima i postali dio programa koji razvija buduće talente!

Superznalac/Tomislavcity

Foto: Superznalac/Tomislavcity

Izvor: ( tomislavcity.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima