Tomislavgrad: Dobro jutro oblačno i kišovito!

TNT GROUP

Temperatura zraka je 13 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem obojeno je sivim bojama, kiša rominja, a sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, topao i oblačan, a posljednji je dan mjeseca svibnja, već sutra će zamirisati lipe lipanjske i pomiješati mirise rascvjetalog svibanjskog cvijeća na svakom koraku u našem malom gradu, a vjerujemo da je slično i kod susjeda. Zelenilo i cvijeća ukras su svakoga grada, svake ulice, svake okućnice i pogled na njih izmami osmijeh na usnama i dan učini ljepšim

Ako ste dobro spavali, lijepo sanjali i jutarnju kavu pijete s dragim osobama ili žurite na posao izvan kuće, potrudite se i vi ovaj dan učiniti vrijednim pamćenja po dobrim djelima i lijepim događanjima. Možda od jutros mislite da je ponedjeljak, jer jučer bijaše neradni dan, ali danas je dan pred vikend i mnogima opet dva neradna dana.

Davno je netko mudro zapisao: “Bog je uistinu život jednostavno skovo, ako shvatiš jedan tren ništa ti više nije novo”, dodajemo osim novoga dana, dakle ako shvatite smisao svoga postojanja i življenja, tada se nećete stalno sebi postavljati pitanja: tko, zašto, kako…nego ćete živjeti po Božjim i ljudskim zakonima, ne čineći, štoviše prezirući zlo, a čineći dobro, uz zahvalnost Bogu što vam je darovao i život i novi dan za dobra djela.

A ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe u ovome oblačnom i kišnom danu!

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima