Tribina za mlade na temu “Oprost” – Dnevni.ba

TNT GROUP

MOSTAR, 11. ožujka (FENA) – Biskupijski duhovni pokret mladih „Mi ViDiMo“ u četvrtka, 14. ožujka, s početkom u 20 sati u katedralnoj dvorani u Mostaru organizira tribinu za mlade.

Tribinu pod nazivom „Oprost“ vodit će doc. dr. sc. Zorica Maros, profesorica na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, najavili su organizatori.

U razgovoru s mladima iz duhovnog pokreta, Maros će približiti važnost oprosta iz kršćanske perspektive te odgovoriti na pitanja i nedoumice o situacijama s kojima se mladi gotovo svakodnevno susreću, a koje se tiču oprosta.

Bogatstvu duhovnog programa će, uz izlaganje gošće predavačice, doprinijeti i izvedbe dramske sekcije pokreta te glazbena pratnja biskupijskog zbora mladih „ViDeMus“.

Predstojeća tribina ima i humanitarni karakter koji se ogleda kroz prodaju knjiga „Tišina“ i „Krijesnice“ s ciljem prikupljanja sredstava za potrebe misija u Africi.

Humanitarna prodaja inicijativa je voditeljice programa tribine Marije – Zorke Vasilj, koja će kroz sljedećih nekoliko tjedana organizirati niz sličnih akcija u Hercegovini, s ciljem prikupljanja sredstava za djecu Afrike.


Izvor: ( dnevni.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima