Trnjak fest 2024. obilježava se u Ljubuškom 22. lipnja.

TNT GROUP

Trnjak Fest se ove godine održava drugi put, trajat će dva dana, a glavni dio festivala je planiran za subotu, 22. lipnja, u prelijepom Gradskom parku u Ljubuškom.

Nakon uspješnog prvog izdanja sa 24 proizvođača vina iz Hercegovine i Dalmatinske zagore, ovogodišnje izdanje festivala obećava vrhunski događaj.

Sa sve većim brojem nasada Trnjaka, ove godine će biti prisutno 26 izlagača koji će predstaviti najbolje iz svojih podruma, kao i 10 izlagača sa gastro ponudom.

Prvi dan, u petak 21. lipnja, rezervisan je za druženje medija, blogera i novinara koji će posjetiti vinarije koje proizvode vina od sorte Trnjak. Posjeta će obuhvatiti Podrum Vilinka, Vinariju Čitluk i restoran Romancu u Mostaru, kao i Vina Erceg u Podprologu i vinarije u Imotskom.

Drugi dan, subota 22.6., uključuje stručna predavanja, vođenu radionicu, degustaciju i službeni dio festivala u Gradskom parku u Ljubuškom. Posjetitelji će imati priliku kušati najbolja Trnjak vina, uživati u eno-gastro i glazbenom programu te biti svjedoci proglašenja ambasadora Trnjak Festa.

Dobrodošli na Trnjak Fest!

Promo

Objava Trnjak fest 2024. u Ljubuškom 22. lipnja pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Izvor: ( radioljubuski.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima