Ugodno oblačno i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

TNT GROUP

Temperatura zraka je 13 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je oblačno, a sunce se tek nazire kroz sive oblake.

Današnji dan je ugodan i blagoslovljen, oblačan ali ne hladan, idealan za uživanje u prvoj jutarnjoj kafi pored otvorenog prozora uz veselu pjesmu ptica. Miris cvijeća se širi na sve strane, dok povjetarac miluje latice. Nadamo se da ste dobro spavali i lijepo sanjali te da ćete s osmijehom dočekati nove izazove koje donosi svaki dan.

Ako volite šetnju po kiši, danas ćete imati priliku zadovoljiti tu želju, pa uzmite kišobran i polako krenite u šetnju. Jučer je kiša padala cijelo popodne, bilo je čak i pljuskova, a prema prognozama moglo bi biti isto i danas. Sreća je što mi ne određujemo vrijeme, inače nikad se ne bi mogli složiti, a vrijeme bi ostalo isto od početka dogovora. Nažalost, političari i ratovi pokazuju kako svijet nije uvijek tako jednostavan kao promjene vremena. No, neka ljubav, mir, pozitivne misli i molitva za mir budu s vama danas, i neka se osmijeh i dobro raspoloženje šire svuda oko vas!

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima