UVIJEK NA LOŠEM GLASU: Deset činjenica o najopasnijem horoskopskom znaku

TNT GROUP

Osvetoljubiva, ljuta, ljubomorna, bolje je ne petljati se sa njom – sve su to uvriježena mišljenja koja vladaju za Škorpiju. Zašto su na tako lošoj reputaciji? To misle i oni koji odlično poznaju astrologiju, ali i oni koji se ni trunčicu ne razumiju u istu. Razlog je jednostavan – Škorpijom vladaju Pluton i Mars.

Mars je ratoborna planeta, povezan sa borbom, takmičenjem, fizičkom snagom, oružjem. Pluton je povezan sa mitskim vladarom podzemlja koji je odgovoran za destruktivne energije, snagu volje, izdžljivost, kontrolu.

Dakle, Škorpija kombinuje Marsa ratnika i Plutona generala. Svaki znak ima svoju svrhu, svoju ulogu. Škorpija testira sebe, svijet i ljude oko sebe. Ona jednostavno ne može da živi kada je sve oko nje mirno. Ona uvijek želi da se uvjeri za šta je sama sposobna, da li može da izdrži jak stres, da li može da dođe do dna istine i nađe odgovore na najškakljivija pitanja.

  1. Škorpija na vidjelo iznosi sve istine, otkriva licemjere, a trik pitanjem može da zbuni sagovornika kad god poželi. Zbog toga su Škorpije stekle slavu kao najveći manipulatori.
  2. One zapravo vole da kontrolišu sve i utiču na sve. Za njih nema većeg zadovoljstva od gledanja kako se situacija odvija po njihovom scenariju.
  3. Nisu sve Škorpije osvetoljubive. Da, odlično se sjećaju svake povrede, ali osveti mogu da pristupe na različite načine. Najčešće se čini da zaborave, a onda u trenutku u kom se najmanje to od njih očekuje, mogu da ubodu. Ponekad samo smisle kaznu za prestupnika, a snaga njihovih misli može da utiče da se ona i ostvari.
  4. Škorpije imaju nevjerovatnu osobinu koja drugima nije jasna – da povrijede sebe kako bi se osjećale dobro. Guraju sebe gdje razumom ne bi, rizikuju, traže adrenalin da testiraju svoju izdržljivost i snagu volje.
  5. Treba napomenuti da Škorpije imaju mnogo dobrih osobina. Jedna od najboljih je to da su pouzdane. Ako ste u njihovom krugu bliskih ljudi, bezbjedni ste. Na njih možete da se oslonite u hitnoj situaciji, jer znaju kako da se nose sa problemima i riješe ih kao niko drugi.
  6. Škorpije su odane. Obično se duboko vežu za one koje vole, ali izdaja se ne oprašta. Bolje je odmah da promijenite ime, spakujete stvari i nestanete u nepoznatom pravcu, šale se brojni astrolozi.
  7. Škorpije obično imaju nos za novac i načine da ga zarade. Umiju da se izvuku iz finansijske krize i uoče brza rješenja. Veoma su velikodušne prema svojim najmilijima.
  8. Takođe uvijek imaju sve obezbijeđeno. Pored plana A i B, postoji i C i tako dalje po abecednom redu, ali do njih se rijetko dolazi jer su Škorpijini postupci jasni i usklađeni. Obično dobro razmisle o stvarima prije nego što bilo šta urade.
  9. Škorpije imaju odličan smisao za humor.
  10. Škorpije su veoma vrijedne osobe, ali veoma nepovjerljive – vjeruju samo sebi i nikome više, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

UVIJEK NA LOŠOJ REPUTACIJI Deset činjenica o najopasnijem horoskopskom znaku Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima