VIDEO | Rekordna sezona se očekuje u Neumu!

TNT GROUP

Neum je jedini hercegovački grad na moru, spreman za početak pune ljetne sezone. Kraj predsezone je bio iznad očekivanja, a kalendarsko ljeto je već na vratima dok je klimatološko već počelo. Na ulicama i plažama nema velike gužve, što mnogi gosti smatraju idealnim, piše RTV HB.

Sezona je već u punom jeku, a službeno svečano otvaranje ljeta u Neumu zakazano je za 22. lipnja. Lokalni stanovnici i njihovi gosti će moći uživati u bogatom zabavno-glazbenom programu na više lokacija. Organizatori se nadaju da će turistička zajednica dodatno poboljšati povezivanje i promociju Neuma kao atraktivne destinacije.

Trenutno se oslanjaju na županijsku turističku zajednicu koja bilježi povećan interes za kuće za odmor. Unatoč maloj površini užeg središta Neuma, razvoj ovog trenda bi mogao se proširiti na zaleđe općine, što se vidi kao ključni smjer budućeg razvoja, posebno uz novu cestovnu infrastrukturu koja povezuje regiju.

Očekivanja za ostatak godine su također pozitivna, a Neumljani se nadaju nastavku uspješne turističke sezone koja će privući još više posjetitelja i podržati lokalno gospodarstvo.

Objava VIDEO | Neum očekuje rekordnu sezonu! pojavila se prvi puta na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima