VIDEO / Srednja ekonomska škola Livno sudionik sajma vježbeničkih tvrtki u Bjelovaru

TNT GROUP
U sklopu svojih aktivnosti usmjerenih na proširenje znanja i stjecanje praktičnih vještina, Srednja ekonomska škola Livno posjetila je 16. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki u organizaciji Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar.
Sajam je održan u suradnji s Komercijalnom i trgovačkom školom iz Bjelovara, koja je ponosno bila domaćin ovog važnog događaja. Na sajmu je sudjelovalo 16 škola, 41 vježbenička tvrtka i više od 120 učenika.
Sajam je bio sjajna prilika za naše učenike da se upoznaju s različitim aspektima poslovanja, trgovine i financija kroz aktivnosti vježbeničkih tvrtki.
Sudionici su imali priliku vidjeti izložene proizvode i usluge te razgovarati s predstavnicima tvrtki o njihovim poslovnim praksama i iskustvima te predstavljanje u poduzetničkim kompetencijama koje bi svaki učenik trebao usvojiti u svom školovanju.
To je svakako prilika za upoznavanje i razmjenjivanje o informacijama o onome što poduzetnici rade tijekom cijele godine.
Srednja ekonomska škola Livno, uvijek usmjerena na poticanje interesa i razvoj svojih učenika, prepoznala je važnost sudjelovanja na ovakvim događajima.
Posjet je pružio učenicima priliku da prošire svoje horizonte, steknu nove spoznaje iz područja ekonomije i poslovanja te se inspiriraju za buduće karijere.
U prilogu se nalaze videozapisi i fotografije kojima i vizualno čitateljima približavamo naše sudjelovanje pa vas pozivamo da ih pogledate.
Zahvaljujemo našim dragim domaćinima, Ekonomskoj i birotehničkoj školi Bjelovar te našem sponzoru Mljekari Livno koji su doprinijeli organizaciji i posjetu te se radujemo budućim suradnjama i aktivnostima.
Sajam_VT_Bjelovar_2024 (12)
Sajam_VT_Bjelovar_2024 (12)
VIDEO / Srednja ekonomska škola Livno sudionik sajma vježbeničkih tvrtki u Bjelovaru

Izvor: ( relax-portal.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima