Vlada Hercegovačko-neretvanske županije donijela odluku o izradi strategije razvoja turizma županije

TNT GROUP

Na jučerašnjoj 20. redovitoj sjednici, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije je usvojila Odluku o pokretanju postupka za zaključivanje ugovora o izvansudskim nagodbama i isplati potraživanja po zaključenim ugovorima. Ukupan iznos sredstava obuhvaćen predmetnom odlukom iznosi 2.100.000,00 KM, a također je usvojena i Odluka o odobravanju isplate po redovitim sudskim presudama u iznosu od otprilike 820.000,00 KM.

Također je usvojena Odluka o izradi Strategije razvoja turizma na području HNŽ-a za razdoblje od 2024. do 2030. godine, a Vlada je također usvojila Zaključke o apliciranju na projekte “GreenTourism4all” i “DEMOMEDblue”. Osim toga, usvojena je i Odluka o davanju suglasnosti na Program o izmjenama Programa utroška sredstava utvrđenih Proračunom HNŽ-a za 2024. godinu za financiranje braniteljskih udruga.

Na sjednici su također izvješća o radu svih uprava, upravnih organizacija i Županijskog javnog pravobraniteljstva za 2023. godinu, upućena u daljnji skupštinski postupak. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici Vlade HNŽ.

Objava Vlada HNŽ donijela odluku o izradi strategije razvitka turizma županije pojavila se prvi puta na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima