Drama u BiH: Bombom ranio susjeda na njivi

TNT GROUP

Policijski službenici Policijske stanice Krupa na Uni u petak su lišili slobode Ž.M. iz Krupe na Uni zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ‘Ubojstvo u pokušaju’ i ‘Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija’.

”Lišenju slobode, oko 12.20 sati prethodila je prijava osobe M.M. iz mjesta Osredak općina Krupa na Uni da je ranjen uslijed aktiviranja ručne bombe koju je na njegovu njivu bacio osumnjičeni Ž.M.”, priopćeno je u subotu iz Policijske uprave Prijedor.

Ozlijeđeni je zbrinut u bolnici Dr Mladen Stojanović u Prijedoru.

Alkotestiranjem osumnjičenog nakon uhićenja, utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu.

– Oglas –

”Pretresom obiteljske kuće osumnjičenog, koji je vršen uz suglasnost tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor i po naredbi suca Okružnog suda u Prijedoru pronađeno je i oduzeto pet okvira za automatsku pušku, 282 metka različitog kalibra, četiri ručne bombe i drugi predmeti”, navodi se u priopćenju.

Dodaje se da policijski službenici Policijske uprave Prijedor poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju kompletiranja predmeta, nakon čega će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima osumnjičeni biti predan nadležnom tužitelju.

– Oglas –

Izvor: ( hip.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima