Helena Mioč: Viceprvakinja BiH u taekwondou i odlična nogometašica

TNT GROUP

Helena Mioč, rođena u siječnju 2009. god. iz mjesta Šujica. Svoju ljubav prema sportu pokazala je od malih nogu, a već sa 6 godina počela je trenirati taekwondo u Šujici, tada, kao najmlađi član kluba. S malim prekidima uspijeva doći do crnog pojasa 1. pom (1. dan).

Svojim trudom i radom osvojila je mnoga odličja, a najdraže od svih je s ovogodišnjeg Državnog prvenstva taekwondoa BiH. Helena je osvojila srebrenu medalju i postala viceprvakinja u BiH u kategoriji juniorki.

Paralelno tom sportu ima i drugu sportsku ljubav, a to je nogomet. Prve nogometne korake napravila je u NK Šujica. Marljivo je trenirala, igrala utakmice i sudjelovala na šujičkim malonogometnim turnirima s odličnim rezultatima. Zajedno sa svojom ekipom 2022 god. osvojila je 1. mjesto za početnike i pionire.

U NK klubu Šujica igrala je mješoviti nogomet dječaka i djevojčica. Danas Helena igra za ŽNK klub Troglav. S ovim klubom je nastupala na raznim kupovima i turnirima izvan države. Valja spomenuti da je bila u Dinamovom kampu 2021. god. u Tomislavgradu. Tada je zapažena i pozvana u ŽNK klub Dinamo od trenera Branislava Sladovića, koji vodi klub u otvorenoj školi GNK Dinamo. Pozvana je i u odbojkaški klub OK Delminium također i rukometni klub RK Delminium u Tomislavgradu.

Kako vidimo pred Helenom su slatke brige u kojem smjeru ići dalje. Uz sve te obveze Helena je odlična učenica, skromna, vrijedna, marljiva i uzornog vladanja, na ponos svojih roditelja, PŠ dr. Franje Nevistića i mjesta u kojem živi.

Želimo joj puno sreće i uspjeha na njenom životnom putu!

 

Objava Helena Mioč: Viceprvakinja BiH u taekwondou i odlična nogometašica pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima