Poziv na obuku: Komuniciranje o procesu europskih integracija

TNT GROUP

U rasporedu i planu obuka drugog kvartala 2024. godine, Direkcija za europske integracije organizira obuku ,,Komuniciranje o procesu europskih integracija”, koja će se održati 5. lipnja 2024. godine u Livnu.

Ova obuka naglašava disperziranu komunikaciju o integraciji u EU, što je odgovornost svih institucija i faktora u društvu. Komuniciranje o integraciji u EU podrazumijeva razmjenu informacija, odašiljanje i primanje poruka vezanih za ispunjenje kriterija za članstvo u EU, aktivnosti institucija u BiH u procesu integracije, te rušenje predrasuda i mitova o članstvu u EU.

Cilj je osposobiti polaznike da prepoznaju teme za komuniciranje o integraciji u EU, upoznati ih s važnošću komunikacije o integraciji u EU, unaprijediti njihovo znanje o najboljim praksama komunikacije o integraciji u EU te ih upoznati s prednostima digitalne komunikacije.

Obuka je namijenjena članovima tijela u sustavu koordinacije procesa europskih integracija, državnim službenicima, znanstvenim i stručnim radnicima, studentima, novinarima, predstavnicima nevladinih organizacija, zaposlenima u javnim poduzećima, nezaposlenim osobama, te profesorima i nastavnicima strukovnih škola te srednjoškolcima zainteresiranim za temu.

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca koji je dostupan na linku. Popunjen prijavni obrazac sa svim traženim podacima dostavlja se Direkciji na e-mail adresu: DEIobuke@dei.gov.ba, zaključno do 31. svibnja 2024. godine, priopćenje Vlade HBŽ.

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima