Prijave za Malonogometni turnir “Oluja 95” u Imotskom s nagradnim fondom od 9 200 eura

TNT GROUP

Humanitarni malonogometni turnir u čast svim poginulim braniteljima 4. gardijske brigade kao i svim poginulima u Domovinskom ratu organizira Udruga veterana 4. gardijske brigade.

Turnir se održava u naselju Bage u Imotskom pod nazivom Malonogometni turnir “Oluja 95” na sportskom centru hrvatskih vitezova.

Ekipe se mogu prijaviti do 18. srpnja, a izvlačenje parova bit će 20. srpnja u 20 sati. Očekuje vas bogat nagradni fond kao i svakodnevne bogate tombole. Nagrada za ekipu koja osvoji prvo mjesto je 5000 eura, za drugoplasiranu ekipu nagrada je 3 000 eura, za trećeplasiranu ekipu nagrada je 1000 eura, a za četvrto mjesto nagrada je 200 eura. Uplata po ekipi je 80 eura. Svaka ekipa može prijaviti najviše 10 igrača. Igra se po sustavu 4+1. Prijave na broju mobitela 091 400 50 84. Početak turnira je 22. srpnja u 20 sati prema rasporedu izvlačenja.

Ovaj malonogometni turnir je i humanitarnog karaktera, te će sredstva ići onima kojima je najpotrebnije. Osim humanitarnog djela, turnir ima za cilj je očuvanje uspomene na žrtvu Domovinskog rata.

Očuvanje uspomene na pripadnike 4. gardijske brigade, ali i na sve poginule branitelje u Domovinskom ratu. Da njihova žrtva nije uzaludna moramo svjedočiti svakoga dana, jer oni su dali ono najvrijednije što su mogli – svoje živote. Udruga je došla na ideju organiziranja ovog turnira kako bismo na jednom mjestu odali dužnu počast svim mladim i hrabrim ljudima koji su svoje živote utkali u neovisnost Lijepe Naše. Ovim činom bi napravili da se ti junaci i heroji nikada ne zaborave, da njihova imena budu trajno upisama u stvaranju hrvatske države, priopćeno je

Više o turniru možete pronaći na službenoj Facebook stranici.

Post Prijave na Malonogometni turnir „Oluja 95“ u Imotskom s nagradnim fondom od 9 200 eura je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima