VIKEND HOROSKOP: Ribama bivša ljubav donosi nesklad, Vodolija uživa u intimnim trenucima…

TNT GROUP

Ovan
Ovaj vikend ćete imati dobru energiju koja će vam omogućiti da radite šta god želite, posebno u ljubavi. Podrška zvijezda je na vašoj strani, te je skoro sigurno da ćete sa partnerom razgovarati o budućnosti. Kraj nedelje donosi puno strasti u spavaćoj sobi. Ako ste sami, moguć je susret koji će uzdrmati vaše srce.

Bik
Finansijska situacija vam je povoljna, vezano je za porodične odnose. Možete očekivati značajnu sumu novca od rođaka ili partnera. Važno je izbjegavati rasprave o novcu u vezi, jer to može dovesti do sukoba. Ako ste slobodni, zapamtite da nije najbolje vrijeme za zaljubljivanje.

Blizanci
Kosmička energija vam je naklonjena, posebno za lični razvoj. Ovo je pravo vrijeme za iskrene razgovore sa partnerom kako biste razjasnili stvari. Ako osjećate da veza ne donosi sreću, možda je vrijeme da prekinete i idete dalje. Ako ste sami, budite otvoreni za nove susrete, jer vaša harizma će privući mnoge udvarače.

Rak
Napravite pauzu ovog vikenda, nakon iscrpljujućeg perioda. Budite oprezni jer oko vas mogu biti toksične osobe. Ako niste u vezi, ovo nije najbolje vrijeme za romansu. Budite selektivni i ne spuštajte standarde.

Lav
Zvijezde vam pomažu u donošenju odluka, posebno u ljubavi. Otvoreno razgovarajte sa partnerom o nedoumicama. Kraj nedelje donosi sreću na emotivnom planu. Ako ste slobodni, ovo je odličan period za izlaske, jer ćete lako prepoznati kompatibilne osobe.

Djevica
Vaša veza je u krizi ovog vikenda. Morate mirno pristupiti situaciji i ne raspravljati o problemima, već ih rješavati. Ako niste u vezi, nije povoljno vrijeme za započinjanje romanse. Strpljenje je ključno.

Vaga
Počinje dobar period za ljubav. U vašoj vezi vlada radost, a moguća je dobra vijest od partnera. Ako ste sami, imaćete priliku upoznati zanimljivog muškarca. Povedite računa o papirima da izbjegnete probleme.

Škorpija
Ovo je miran vikend za vas, uz podršku važne osobe. Možete dobiti važne informacije iz porodice. Ako ste slobodni, možete upoznati novu ljubav. Vjerujte Univerzumu i otvorite se novim prilikama.

Strijelac
Vaš znak ima najviše sreće u ljubavi ovog vikenda. Iskoristite taj pozitivan period sa voljenom osobom ili upoznajte nekog posebnog. Novi početak će izgledati kao iz bajke.

Jarac
Budite strpljivi sa partnerom i ne dopustite sukobima. Ako niste zainteresovani za novu vezu, dajte sebi vremena. Prava osoba će doći kada bude pravo vrijeme.

Vodolija
Očekujte više zabave ovog vikenda. U ljubavi će iskričati strast, iskoristite to sa partnerom ili otputujte na romantični vikend. Ako niste u vezi, nova ljubav dolazi u vaš život.

Ribe
Moguće su turbulencije u vezi zbog bivšeg partnera. Razgovarajte otvoreno sa sadašnjim partnerom. Ako ste sami, ne dozvolite sumnjama da vas spriječe da prihvatite novu ljubav.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima